Radnici upropaštenih firmi u novom spotu Hladnog piva

Da “Dani zatvorenih vrata” još uvek traju, pokazuje najnoviji spot benda Hladno pivo za jednu od najzapaženijih pesama sa tog izdanja, “Firma”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

11:22

Default images

Svirajući uzduž i popreko lepe naše regije primetili smo u baš svakom gradu kombinaciju novih crkvi i propalih fabrika, velikih zastava i još veće nezaposlenosti, pa se tako dogodila pesma “Firma” koja taj fenomen pokušava da objasni u manje od tri minuta. Pesma je ubrzani kurs za mlađe, kratki podsetnik za one malo starije, ali i upozorenje za nadolazeće da ne padaju olako i bez ispaljenog metka na stare fore novog početka”, izjavio je Mile Kekin povodom premijere spota "Firma".

“U spotu, čiju režiju potpisuje Andrej Korovljev, nema profesionalnih glumaca već glume, ili bolje rečeno učestvuju bivši radnici Gredelja, Diokija i Kamenskog kojima ovim putem želimo zahvaliti na angažmanu i profesionalnom pristupu ali i na iskrenoj želji da nam ispričaju svoju stranu priče” poručuju iz Hladnog piva.

Spot za pesmu “Firma” skinut je sa njihovog aktuelnog albuma “Dani zatvorenih vrata” koji je bend objavio za svoju, nezavisnu, etiketu Gajba records. Izdavači i distrubuter za Srbiju je izdavačka kuća Lampshade media.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: