Do ponedeljka jeftinije karte za Musicology festival

Drugo izdanje Musicology festivala počinje za manje od tri nedelje, tačnije 23. jula, a trajaće četiri dana na teniskim terenima na Kalemegdanu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

19:24

Default images

Posetioci će po povoljnim cenama moći da poslušaju osamkoncerta fank, soul, bluz, džez, R&B i hiphop žanrova i uživaju na žurkama u letnjem klubu Bitefartcafe nakon nastupa glavnih zvezda, gde se neretko pojave i sami izvođači i zasviraju još jednom u intimnijoj atmosferi.

Neki od izvođača Musicology festivala su: The Brand New Heavies, Gregory Porter, Liv Warfield & New Power Generation Hornz, Electro Deluxe, Duško Gojković i Belgrade Summit Octet, Marčelo i Napeti Quintet i Ničim izazvan.

Karte za Musicology festival prodaju se po promotivnoj ceni, a promotivni period će trajati do ponedeljka, 6. jula, kada će dnevne karte, kao i paketi za četiri dana, poskupeti.

Da podsetimo, karte za Musicology festival možete kupiti na prodajnim mestima širom zemlje i u inostranstvu, kao i putem interneta, a trenutne cene se kreću od 1.300 do 1.500 dinara za pojedinačne karte, dok je promotivna cena kompleta karata za sva četiri dana 3.900 dinara.

Karte se mogu kupiti u Novom Bitefartcafeu (Mitropolita Petra 8) i na Bitefartcafe summer stage-u (Mali Kalemegdan 2), ili putem interneta na Mogućnost internet eventim.rs, ddtickets.rs i gigstix.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: