Postani Jack zvezda na Exitu

Ako budete učestvovali na ovom konkursu, imate šanse da osvojite jednočasovni DJ nastup na JDX bini Exit festivala.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2015.

19:47

Default images

Kao mesto autentične zabave, JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage pokrenuo je konkurs POSTANI JACK ZVEZDA koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na Exit-u! Konkurs traje do 2. jula, prijava se obavlja na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, na posebnom tabu POSTANI JACK ZVEZDA, a ove godine Jack će iznedriti četiri nove zvezde!

JDX je tokom prethodnih godina postao mesto okupljanja vrhunskih poznavalaca zvuka i autentičnog provoda na EXIT-u, a ove godine će poznate ličnosti i skriveni stvaraoci na njemu predstavljati svoje muzičke izbore. Posetioci će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača, kao i uz poseban muzički izbor ljudi koji definišu pravce domaćih radio stanica.

Tokom svih dana Exit festivala, odmah iza glavne bine, posetiocima je pružena prilika da posete JDX Backstage, a ulaz je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Registraciju za JDX Backstage PASS je moguće obaviti na posebnom tabu na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

JDX Backstage mesto je susreta starih prijatelja. Tamo se sklapaju nova i uzbudljiva poznanstva uz Jack Daniel’s familiju viskija koju u Srbiji distribuira Coca-Cola Hellenic Srbija.

I sam izgled stejdža doživljaj je za sebe. Verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je krenuo Džek. Pored sjajne muzike, spremni su

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: