Koncert pevačice Anastazije u Areni 1. jula

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastacia, nastupiće u Kombank Areni, 1. jula. Kojih su to 10 razloga zbog kojih ne treba propustiti njen koncert?

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2015.

16:22

Default images

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2550, 2900 i 3300 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

“Resurrection” svetska turneja u okviru koje će posetiti i naš grad, trajaće blizu godinu dana i imaće više od 60 nastupa, a evo i 10 razloga zbog kojih publika u Beogradu ne treba da propusti ovaj koncert:

1. Njene pesme i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena.

"Not That Kind" 2. Anastazija je prva bela pevačica koju su nazvali “bela žena sa crnačkim glasom”.

"Paid My Dues" 3. Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta

"I Can Feel You" 4. Rock, funk, pop, r’n’b…Anastazija zvuči moćno u svim žanrovima.

"Everything Burns" 5. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene.

"Left Outside Alone" 6. Debitantski singl koji ju je “vinuo” u superzvezde jedna je od najslušanijih pesama 2000. godine

"I'm Outta Love" 7. Anastacia je među retkim umetnicima koji u svojoj karijeri mogu da se pohvale sa zajedničkim nastupima sa najslavnijim svetskim muzičarima - Eros Ramazzotti, Celine Dion, Elton John, Queen, Jamiroquai, Pavarotti…

"I Belong to You" 7. Uzor je ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru

"Welcome to My Truth" 9. Postoji vrlo malo pevača čiji jedinstveni ton možete odmah bez sumnje prepoznati, Anastazija je jedna od njih.

"Sick and tired" 10. Pet i po godina nakon poslednjeg izdanja i skoro dve decenije u muzičkoj industriji, vratila se na scenu i dokazala da je pravi borac

"Stupid Little Things"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: