Grupa VVHILE na evropskoj turneji

Beogradski bend VVhile danas kreće na treću evropsku turneju u okviru koje će posetiti Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Nemačku.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.05.2015.

10:22

Default images

Na ovoj turneji promovisaće svoj debitantski LP pod nazivom "MORE" koji je u digitalnom formatu objavljen u novembru 2014. godine a na vinilu zvanično 18. aprila u Srbiji posredstvom Jazz Chairs i Pop Depresija, u Nemačkoj posredstvom Twintoe Records, u Austriji posredstvom Numavi Records i u Americi posredstvom Dirt Cult Records.

Najnoviji video za pesmu VVhile Things potpisuje neobičan umetnički kolektiv iz Hrvatske B.A.K.A. Kolektiv, koji iza sebe ima niz uspešnih video produkcija koje su napravili na relaciji Sisak-Zagreb.

VVhile Things je klasična punk rock himna napunjena slojevima distorziranih gitara i vokala duboko utopljenih u tonama reverba, a ujedno i jedna od prvih pesama koje je VVhile napravio. VVhile je duo koji su 2011. godine osnovali Stevan Ćirović na bubnju i vokalu i Andrija Spičanović na gitari i vokalu.

Posle velikog broja koncerata u regionu i dve evropske turneje, tri vinilna i jednog kasetnog izdanja VVhile je izrastao u jedan od najuzbudljivijih bendova bivše Jugoslavije koji vas lako osvoji svojom pozitivnom melanholijom.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: