Americana Night festival u Domu omladine

Treći Americana Night festival biće održan u subotu, 23. maja u Domu omladine Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

13:26

Default images

Kako navode organizatori, festival će biti regionalnog karaktera. Pored izvođača iz Srbije i Hrvatske - Ana Ćurčin & Dukat Stray, The Mothership Orchestra, Irena Žilić, ove godine nastupa i bend iz Bosne i Hercegovine - Jester's Play.

Americana Night je festival koji okuplja bendove čiji muzički izraz spada u sferu indi rocka i američkog folka.

Kao i prethodne dve godine, muzičari će svirati u formi back to back, koja podrazumeva da se na sceni u svakom trenutku nalaze po dva benda koji će naizmenično svirati svoje pesme i komunicirati sa publikom.

Posetioci će imati mogućnost da učestvuju u sasvim drugačijem interaktivnom nastupu koncertne forme i da na potpuno netipičan način uživaju u dobrim vibracijama ove muzike, navode organizatori.

Festival Americana Night podržala je Ambasada SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: