Ariel Pink prvi put u Beogradu 7. juna

Ekscentrični pop umetnik Ariel Pink nastupiće prvi put u Beogradu 7. juna u klubu Drugstore gde će publici predstaviti svoj novi album ''Pom Pom''.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

15:11

Default images

Petnaest godina nakon prvih sobnih demo snimaka, Ariel Pink potpisuje ugovor sa kultnim britanskim izdavačem 4AD, a već prvi album kod ovog izdavača označiće konačni proboj njega lično, tako i celog talasa ekscentricnog andergraund popa iz Los Anđelesa.

Od 2002. godine do sada, Ariel izdaje "The Doldrums", "Worn Copy", "The House Arrest", "Before Today", "Sacred Famous", "Mature Themes" i "Pom Pom" i nastupa kao hedlajner na svim većim indi festivalima.

Muzičara trenutno prati šestočlani bend na evropskoj turneji, a sudeći po snimcima sa YouTube-a, koliko god njegova produkcija zvučala (namerno) razmazano, lajv nastupi su definitivno do detalja osmišljeni i uvežbani.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, cena karte je 1500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: