Stonsi krenuli na novu turneju

Legendarana rok grupa "Rolling Stones" počela je svoju novu "Zip kod" turneju po SAD dvočasovnim koncertom u San Dijegu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.05.2015.

14:44

Default images
Foto: Beta/AP

Stonsi su pred rasprodatim stadionom Petko Park sinoć svirali velike hitove iz svoje 50-godišnje karijere.

Mik Džeger, Kit Ričards, Roni Vud i Čarli Vots počeli su koncert sa "Jumpin' Jack Flash", pre nego što im se pridružio Geri Klark DZunior za numeru "Bitć" sa albuma "Sticky Fingers" koji će ove sedmice biti reizdat, piše AP.

Grupa je svirala i čuvene numere "Honky-tonk Woman", "Midnight Rambler", "Gimme Shelter" i "Sympathy for the Devil", dok je Džeger trčao, skakao i komunicirao sa oduševljenom publikom.

Kamerni hor sa kalifornijskog Državnog univerziteta u Long Biču, pridružio se bendu za numeru "You can't always get what you want", a nastup su završili hitom "Satisfaction" za koji se DŽeger presvukao u šljokičavi crveni smoking.

Stonsi turneju nastavljaju koncertom u Kolumbusu, Ohajo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: