Hor Viva Vox objavio spot za pesmu "By the Way"

Hor Viva Vox je u okviru priprema za predstojeći koncert 9. maja objavio spot za obradu pesme “By the Way” grupe Red Hot Chilly Peppers i to u ekskluzivnoj MTV premijeri.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.05.2015.

22:30

Default images

Scene sa turneja iz Njujorka i Pekinga, sa Velikog kineskog zida, sa aerodroma i iz autobusa, iz bekstejdža i sa nastupa, pričaju o dugom putu koji je ova mala grupa entuzijasta morala da prođe da bi stigla do Kombank Arene.

Za zvuk pesme "By the Way", kao i za zvuk albuma koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Mićun Jauković iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović. Kako je saopšteno, za izgled spota pobrinuli su se Andreja Radosavljević i Igor Oršolić, mnogobrojni saradnici i sami članovi hora.

"Želeli smo da na poseban način obeležimo 10. godinu rada hora, a ima li boljeg načina od izdavanja prvog albuma i održavanja koncerta u Areni?", navela je Jasmina Lorin, dirigent hora Viva Vox.

Prema njenim rečim, hor je na ovaj način želeo da zahvali slušaocima koji ga prate još od koncerata u zemunskom Domu Vazduhoplovstva, kao i svim pevačima koji su prošli kroz hor i pomogli mu da postane ovo što danas jeste. Lorin je izrazila nadu da će album prvenac i koncert Viva Voxa u Kombank Areni biti dokaz da u Srbiji može da opstane i drugačiji doživljaj muzike od onog koji preovladava.

Uprkos dugoj karijeri i mnogobrojnim održanim koncertima, članovi hora veruju da će nastup u Areni biti sasvim drugačiji od svih prethodnih, jer se prvi put oni neće prilagođavati sceni, već scena njima.

"Tehničko osoblje je već u nedelju ušlo u Arenu. Sigirni smo da će uraditi odličan posao i da će sve biti spremno za generalne probe u četvrtak i petak, kao i naravno za koncert u subotu", kazala je Lorin.

Prema njenim rečima, zbog veličine prostora i udaljenosti od publike, biće postavljena platna na kojima će gledaoci moći u krupnom planu da vide pevače, ali i profesionalne igrače i zanimljive video materijale pripremljene posebno za ovaj koncert.

"Nije isključeno ni da će biti pirotehnike i specijalnih efekata“, dodala je ona. Karte po ceni od 2.100 dinara su rasprodate, a prodajnim mestima Eventima i dalje se mogu nabaviti karte koje koštaju 1.200, 1.700 i 2.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: