Artan Lili i E-Play na Mikser festivalu

Na 7. Mikser festivalu 6. juna, na novo otvorenom muzičkom stejdžu u Mostarskoj 5, TBF-u i Darkwood Dub-u pridružuje se beogradski noise pop bend Artan Lili, dok će uz Gobline i Eyesburn 5. juna nastupiti bend E-Play, najavljeno je iz Miksera.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

16:33

Default images

Ta najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija biće održana u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna pod sloganom "Neizdrž" uz učešće blizu 1.000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta sa ciljem da ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva i aktivizma kao poslednju šansu za izlazak iz moralne, drušvene i ekonomske krize.

Artan Lili, bend koji je u prethodnoj godini uneo svežinu na domaću scenu, doneće na binu Mikser Festivala originalni rok i pop noise zvuk. Refrene pesama koji su napisani u ženskom licu pevuši čitav region, a oni kreiraju novu muzičku istoriju, ocenjuju iz Miksera.
Iza sebe imaju osam pesama koje su sukcesivno izbacivali jednu za drugom, a koje je publika oberučke prihvatila: Džoni, Srce, Ispod kože, Ako stanemo tu, kao i najnovija Sajko.

E-Play je alternativni rok sastav osnovan 1998. godine. Jedinstvenog zvuka koji karakterišu distorzirani bas, drum & baš ritmovi i atmosferične gitare, bend je veoma brzo pronašao svoje mesto na domaćoj rok sceni. E-play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut, a na Mikser festivalu 2015 imaće i gostujući vokal - Kiku Jovanović

Ulaznice za četvrti dan Mikser Festivala, 6. jun, mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa po specijalnoj ceni od 800 dinara za prvih 500 karata.

Cena za treći dan festivala, 5. jun, biće 800 dinara do 1. maja, kada će se podići na 1000 dinara. Petodnevni komplet ulaznica je u prodaji po ceni od 2.500 dinara do 10. maja, dok će nakon tog datuma cena biti 3.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: