The Makemakes predgrupa na koncertu OneRepublic

Predstavnici Austrije na Pesmi Evrovizije, The Makemakes, nastupiće kao predgrupa benda OneRepublic na koncertu 6. juna u Beogradu u Kombank Areni.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.04.2015.

09:22

Default images
YouTube Printscreen

Beogradsku publiku će pre velikih zvezda iz Kolorada, zagrejati momci iz Austrije - bend The Makemakes koji će ove godine predstavljati Austriju na Pesmi Evrovizije u Beču.

The Makemakes će biti gosti Beograda 20. i 21. aprila na promo turneji, kada će se upoznati sa domaćom publikom, predstaviti svoju pesmu "I Am Yours"“ i najaviti svoj nastup pre koncerta OneRepublic, saopštio je Taramount.

Talentovana trojka The Makemakes - Dominik Dodo Murer (vokal), Markus Maks Krist (bas) i Florijan Flo X. Majndl (bubnjevi) - izabrana je da predstavlja Austriju u konkurenciji od 16 kandidata koji su se našli u nacionalnoj selekciji.

Nakon pobede i velike pažnje koju je privukla Končita Vurst na prošlogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Dodo, Maks i Flo su pesmom "I Am Yours“" uspeli da ubede publiku i žiri da mogu da ponove prošlogodišnji uspeh Austrije na ovoj muzičkoj manifestaciji.

Bend The Makemakes je osnovan 2012. i već prvim singlom "The Lovercall“" osvojili su austrijske muzičke liste. Posebno su se istakli 2013. kao predgrupa na koncertu benda Bon Jovi, nakon čega je usledio veoma uspešan singl "Million Euro Smile".

Interesantan naziv benda The Makemakes, koji peva na engleskom, potiče od patuljaste planete Makemake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: