IHeartRadio: Najviše priznanja za Tejlor Svift

Pop pevačica Tejlor Svift pokupila je sinoć najviše priznanja na drugog dodeli iHeartRadio nagrada, uključujući i priznanje za umetnika godine i pesmu godine - "Shake It Off" a čak je i sa gitarom pratila Madonu dok je pop ikona pevala svoju novu pesmu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.03.2015.

11:42

Default images
Beta / John Salangsang/Invision/AP

"Više od svega se nadam da fanovi koji gledaju znaju koliko ih volim", rekla je Svift na dodeli nagrada u Los Anđelesu.

Svift je dobila i nagradu za najbolji tekst za "Blank Space". Madona, čiji su poslednji nastupi na dodelama muzičkih nagrada bili energični, izvela je novu pesmu "Rebel Heart" uz muzičku pratnju Sviftove.

"Moj omiljeni gitarista", rekla je Madona i Sviftovoj uručila nagradu za pesmu godine. Nagradu Inovator dobio je Džastin Timberlejk koji je publici rekao da je kao tinejdžer bio čudan i drugačiji ali da ga je majka naučila da je ok biti drugačiji jer to znači "da zapravo možeš nešto da promeniš".

Rijana je na sinoćnjoj fešti izvela novi singl "Bitch Better Have My Money", a šou su pokrenule Igi Azalea i Dženifer Hadson sa numerom "Trouble" Džejmi Foks je vodio šou gde nagrade dodeljuje publika a tokom tročasovnog događaja nastupili su i Megan Trejnor, Snup Dog, Keli Klarkson...

Nagradu za najbolju saradnju dobile su Arijana Grande, Niki Minaž i Džesi Džej za "Bang Bang", Hozier je dobio priznanje za najbolju rok pesmu za "Take Me to Church" dok je "Summer" Kalvina Harisa najbolja dens pesma godine. Džeremaja i YG dobili su priznanje u kategoriji hiphop/R&B pesma godine za "Don't Tell 'Em".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: