Zajn Malik napušta One Direction

Član popularnog benda One Direction, Zajn Malik objavio je da napušta grupu, i da želi da postane "normalan 22-godišnjak".

Kultura

Izvor: Beta

Sreda, 25.03.2015.

20:20

Default images
Beta / Charles Sykes/Invision/AP

Malik koji prošle nedelje napustio svetsku turneju benda navodeći stres kao razlog, rekao je da je s grupom One Direction proveo "više vremena nego što je ikad mogao da zamisli".

"Ipak, posle pet godina osećam da je sada pravo vreme da odem. Izvinjavam se obožavaocima ako sam nekog razočarao, ali moram da uradim ono što osećam da je pravo u svom srcu", rekao je on.

"Odlazim jer želim da budem normalan 22-godišnjak koji može da se opusti i da ima neko svoje privatno vreme" rekao je. Ostali članovi grupe izdali su saopštenje u kojem kažu da su istinski tužni zbog Zejnovog odlaska, ali da "u potpunosti poštuju njegovu odluku", i da mu žele uspeh.
Beta / AP Photo/Koji Sasahara
"Nas četvorica ćemo nastaviti dalje. Radujemo se snimanju novog albuma i druženju sa obožavaocima u sledećem delu svetske turneje", kazali su.

Grupa One Direction je osnovana 2010. kada je pet tinejdžera - Hari Stajls, Lajam Pejn, Najal Horan, Luis Tomlinson i Malik pojedinačno došlo na audiciju za britansko izdanje talent šoua X Factor, i kada je Sajmon Kauel došao na ideju da formiraju bend.

Nisu pobedili na tom takmičenju, već su počeli da nastupaju zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: