Bend “OneRepublic” radi na novom albumu

Bend "OneRepublic", koji će održati koncert u 6. juna u beogradskoj Kombank Areni, u Koloradu priprema četvrti studijski album.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

09:37

Default images

Novi album stiže posle planetarno uspešnog albuma "Native" prodatog u više od milion kopija, navodi se u saopštenju Taramount filma.

Članovi benda Rajan, Zek, Edi, Brent i Dru, kako navode na svojoj Fejsbuk stranici provode više od 12 sati u studiju pripremajući nove pesme koje fanovi s nestrpljenjem očekuju.

Rajan je u intervju za Radio Capitol FM izjavio da im je san da novi singl izađe pre jeseni 2015. i ubrzo posle i album koji je, kako je nedavno otkrio na Fejsbuku, do pola gotov.

U pauzama "kuvanja“ novog albuma "OneRepublic" u toplom studiju u Koloradu, Rajan uživa da se opušta na snegu u skijalištu Vejl Vilidž i kako je otkrio za Capitol FM, radi i na novim pesmama za Eda Širana, Sema Smita, ali i za Adel.

Karte za beogradski koncert benda "OneRepublic" mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: