“Srbija sve bliža svetskim tehno silama”

Didžej Aleksander Kovalski, koji već godinama spada u sam krem nemačke tehno scene, obećava pravi spektakl na svojoj prvoj beogradskoj žurci, 31. januara, na kojoj će nastupiti pod pseudonimom D_func.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

11:45

Default images

Kovalski, odnosno D_func, predstaviće se beogradskoj publici 31. januara u kultnom klubu Anderground, koji se specijalno za ovu priliku otvara na jedno veče. Kako ističe Nemac, on posebno voli žurke u manjim prostorima, pa se očekuje jedno opasno “prašenje”.

“Pod imenom D_func vrtim malo drugačije, malo tvrđe stvari, koje znatno više vuku ka zvuku Detroita. Posebno mi je drago što je u pitanju manja žurka, jer onda imate prisniji kontakt sa publikom i nekako ste bliži jedni drugima, a specijalan šmek daje i to što reaktiviramo jedan kultni klub. Uvek mi je bilo lepo u Beogradu i budite sigurni da ćemo i sada napraviti pravi šou”, euforičan je pred žurku D_func, čije su stvari već remiskovala slavna tehno imena kao što su Marcel Dettman, Ben Klock, Dave Clarke i Robert Hood.

Povod njegovog dolaska u Beograd je promocija tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji bi našoj zemlji pomogao da se znatno ozbiljnije uključi u vrh svetske tehno scene.

“Velika mi je čast što baš ja dolazim na ovaj promo parti i što ću se naći na istoj etiketi sa Varelom i Clarkom. Super je i što će ovo biti vinilni label, svi koji su iole upućeni u DJ-ing znaju koliku čar to daje zvuku. Mislim da osnivanje ove kuće ima veliki značaj i za srpsku tehno scenu generalno, jer se ovako opasno približavate svetskim silama. Bravo Srbija”, smatra Kovalski i najavljuje da će u veoma bliskoj budućnosti i on upisati prvo izdanje za LLL.

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Fitzpatrick i Gary Beck, dok zagrevanje radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara - dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: