Arctic Monkeys poklanjaju kratak dokumentarac (VIDEO)

Grupa Arctic Monkeys je objavila kratak dokumentarac koji je snimljen tokom njihove nedavne turneje po Južnoj Americi.

Kultura

Izvor: NME

Petak, 26.12.2014.

22:15

Default images

U ovom kratkom filmu, možete videti grupu kako izvodi veliki hit “R U Mine?” sa ploče “AM” iz 2013. godine, kao i ekskluzivne snimke iz bekstejdža.

Inače, bend je nedavno putem Tvitera upozorio svoje fanove na prevaru vezanu za njihov navodni koncert u Maleziji. Naime, u Maleziji su se pojavili posteri koji najavljuju njihov koncert 28. februara sledeće godine, ali bend kaže da je reč o nepostojećoj svirci.

“Naš koncert u Riju je bio poslednji na ovoj turneji. Trenutno nemamo zakazane svirke. Molimo vas da ne nasedate na lažne koncertne najave” rekli su članovi benda Arctic Monkeys.

foto: flickr.com/Steven Anthony Hammock

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: