Sutra Plejboj u Božidarcu, Eyesburn u SKC-u

U petak uveče u klubu Božidarac nastupa sastav Plejboj, a u Studentskom kulturnom centru bend Eyesburn.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

12:50

Default images

Plejboj u Božidarcu

Od 2012. godine kada je sastav Plejboj nagovestio povratak na scenu objavljivanjem pesme "Nemam vremena" pa sve do nedavno objavljenog spota za najnoviji hit singl "Nije lako", taj sastav publika je bila u prilici uživo da vidi samo na festivalskim i grupnim nastupima.

Medjutim, oni su odlučili da sutra uveče zaokruže uspešnu godinu iza sebe i publici prirede celovečernji koncert u centru za kulturu Božidarac.

"Radujemo se što smo u prilici da se dobro provedemo i odsviramo koncert za pravu rok publiku", rekao je pred beogradski koncert Roman Goršek, basista i jedan od osnivača grupe.

Ovo će prvi koncert Plejboja u centru za kulturu Božidarac, a kao njihovi gosti nastupiće sastav Sinestezija, bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, manifestaciju koja se uspešno održava tri godine.

Ulaznice za koncert grupe Plejboj dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 700 dinara.

Eyesburn u SKC-u

Prvi, možda i jedini hardcore rege sastav na našim prostorima grupa Eyesburn slavi 20. rodjendan koncertom koji će sutra održati u Studentskom kulturnom centru.

"Veoma nam je drago što će upravo SKC biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda. Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri", kažu momci iz grupe Eyesburn.

Nastup koji najavljuju razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov - putovanje kroz poslednjih 20 godina njihovih života.

Bend će istim povodom objaviti i svoju prvu kompilaciju. Na dvostrukom cd-u naći će se probrane numera koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za "lektiru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: