Rolling Stones se zahvaljuju fanovima (video)

Nakon turneje tokom koje su svirali u 19 zemalja, grupa Rolling Stones je snimila video u kome se zahvaljuje svojim vernim obožavaocima.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

18:38

Default images

Tokom ovogodišnje turneje “14 On Fire”, legendarni rok sastav je gledalo tačno 1.159.882 ljudi. Tim povodom su snimili kratak video u kome se svima zahvaljuju.

“Sjajno smo se proveli na ovogodišnjoj turneji. Hvala što ste došli da nas gledate i nadamo se da ćemo se videti i 2015. godine” rekao je Mik Džeger .

Rolling Stones su se nedavno obratili javnosti pismom u čast nedavno preminulog saksofoniste Bobija Kiza. Bobi Kiz je preminuo 2. decembra, a svirao je na nekim od najpoznatijih albuma grupe: “Sticky Fingers”, “Exile on Main Street”, “Let it Bleed”, “Goats Head Soup”, kao i solo deonicu u velikom hitu “Brown Sugar”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: