Foto ima novi singl - "Astronaut"

Posle diskografske stvaralačke pauze od nekoliko godina, grupa Foto objavila je novi singl. Pesma koja će prva predstaviti novi album publici je "Astronaut" za koju je snimljen i spot.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

13:42

Default images

U samo nekoliko pažljivo odabranih reči "Astronaut" nas podseća da svako od nas zauvek ostaje dete u srcu. Pesmu u digitalnom formatu pratiće i remix koji je uradio Slobodan Đuričić Boban (Minival, Laura 2000).

Pomenuti novi album pojaviće se u prodaji početkom sledeće godine pod nazivom "Finiš", i sadržaće 10 novih pesama. Stilski, "Finiš" ostaje dosledan gitarsko-elektronskom miksu prepoznatljivom za Foto, ali u potpuno novom balansu. Time je uspešno izbegnuta zamka ponavljanja starog dokazanog recepta i ostavljen utisak nostalgičnog, a modernog zvuka.

Beogradska grupa "Foto" nastala je početkom 2000. godine i do sad je objavila dva albuma "Kosmos Srbija" i "Sinteza" za izdavačku kuću "Ammonite Records".

Grupu čine Nenad Jovanović i Branislav Pakić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: