"Novogodišnja sačekuša" u Jagodini

Posle dugog niza godina, napokon se u Jagodini organizuje pravi "alternativni" doček i repriza Nove godine. Nastupaju Kanda, Kodža i Nebojša, Goatmare & the Hellspades, DJ Exorcist Ill...

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

09:45

Default images

KANDA, KODŽA I NEBOJŠA (Beograd)
Ove ljude zaista nema potrebe previše predstavljati, skoro 25 godina karijere, 7 studijskih albuma, stotine koncerata, više desetina hiljada fanova i prijatelja…

GOATMARE & the HELLSPADES (Pančevo/Beograd)
Jedinstveni i divni Goatmare & the Hellspades su psychobilly/horrorpunk bend nastao 2009. u Pančevu. Njihovi raniji radovi su pod uticajem horrorpunk žanra, dok danas bend eksperimentiše s velikim brojem raznih stilova i žanrova, kombinujući agresivnost i teme horrorpunka, melodije i ritmove rockabilly i doo wap muzike s morbidnim i duhovitim tekstovima. Bend iza sebe ima veliki broj klupskih i festivalskih nastupa u zemlji i inostranstvu. Dugoočekivani drugi album bi trebalo da izađe u prvoj polovini 2015.
Diskografija: (2009) Demo of the Dead (2011) Slike straha (split CD s beogradskim bendom “Drugo lice”) (2013) 13 Ways to Die (LP) (2014) Zao kao ja (maxi)

DJ EXORCIST ILL (Jagodina)
Exorcist ill je drum and bass DJ i producent koji se proteklih godina aktivno bavio raznim žanrovima i podžanrovima bass muzike, a neki od tih su: techstep, neurofunk, dark step, breakcore, technoid d’n’b i mnogi drugi… Sve počinje još davne 2000. kada se susreće s prvim d’n’b zvukom koji na njega ostavlja veliki utisak i stavlja pečat na njegov dalji muzički razvoj. Prema sopstvenom ukusu kreira jedinstven i specifičan muzički stil, prema kom je i prepoznatljiv. Osnivač je etikete INNER CORE, pod čijim imenom počinje serijal žurki i izdavačku kuću koja će početi s radom već sledeće godine. Takođe je jedan od osnivača i članova INTERCEPTORA. Nastupao je rame uz rame s mnogim bitnim d’n’b “lobanjama” širom naše zemlje.

Cena karte za Novogodišnju sačekušu u Klubu FENIX (Kneza Milete 1/A, Jagodina) iznosi 2000 RSD, za devojke 1800 RSD. U cenu ulazi bogat švedski sto, sve vrste pića i muzički program. Broj karata je ograničen i zato rezervišite vaše karte na vreme. Informacije na: 060 062 60 60 i 066 962 9 962.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: