Glasajte za hit godine Radija B92

Kako to obično biva, kraj svake kalendarske godine protiče u znaku top lista najslušanijih hitova. Među njima posebno mesto zauzima i godišnja lista singlova Radija B92.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.12.2014.

19:31

Default images

Sto predloga, sto najvećih hitova koji su prema mišljenju muzičke redakcije Radija B92 obeležili godinu na izmaku, sada je sakupljeno na jednom mestu, baš OVDE. Ostalo je na vama! Glasajte za deset pesama koje ste najradije slušali ove godine i kreirajte Godišnju listu singlova Radija B92.

“U odnosu na prošlu godinu, ova nam je podarila dosta velikih hitova, ali nijedan dovoljno jak da možete iz prve reći – to je singl godine“, priznaje producent programa radija B92, Nemanja Kostić.

„Među najslušanijima su bili Sia, Clean Bandit, Kiesza, Lana Del Rey i Beyonce a šta će slušaoci radija B92 izabrati – saznaćemo poslednjeg dana decembra.“
U godišnjoj listi singlova Radija B92 slušaoci će moći da uživaju u u subotu, 3. januara 2014. godine, od 12 do 17 časova.

“Istog dana slušaoci će dati i svoj glas za sve pesme koje su potajno slušali tokom godine, pa ćemo proglasiti i guilty pleasure godine”, dodaje Nemanja Kostić.

Glasanje je počelo, izaberite vaše favorite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: