Završnica konkursa za TV festival Bunt Rok Master

Prvog decembra zatvara se konkurs za učešće neafirmisanih rok bendova i autora na prvom televizijskom demo rok festivalu "Bunt rok masters" koji su raspisali Radio-televizija Srbije, emisija "Bunt" i festival "Demo masters".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

12:11

Default images

Svi zainteresovani neafirmisani bendovi i autori mogu se prijaviti na brm@rts.rs. Važno je da prijavljena pesma traje do pet minuta, da je napisana na srpskom jeziku ili na jezicima koji su u zvaničnoj upotrebi u Republici Srbiji, i da bend ili autor nema objavljeno zvanično izdanje. Detaljnije informacije o konkursu mogu se pronaći ovde.

Nakon zatvaranja konkursa prvog decembra uslediće selekcija bendova koji će se predstaviti u četvrtfinalu ili pretkvalifikacijama koje će biti održane u Beogradu i gradovima širom Srbije. Po završetku pretkvalifikacija i četvrtfinala održaće se polufinala takmičenja a kruna svega biće veliko finale na otvorenom u kome će osim takmičara nastupiti i renomirana imena domaće rok scene.
Prvoplasirani bend dobiće novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dinara, nastup na Exit festivalu i nastup u emisiji Bunt, drugoplasiranom sleduje 50.000 dinara, direktan plasman u polufinale banjalučkog Jelen demofesta i snimanje u Studiju 6 Radio Beograda, dok trećeplasirani bend dobija 30.000 dinara, učešće na Zaječarskoj Gitarijadi i koncert na zidiću Doma omladine Beograda.

Bunt Rok Masters festival predstavlja logičan nastavak jedanaestogodišnjeg postojanja emisije Bunt, jedine rok emisije u produkciji RTS-a i jedanaestogodišnjeg postojanja festivala demo bendova, Demo masters Radio Beograda 202.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: