Veliki prezir i Lira Vega 5. decembra u Božidarcu

Posle skoro godinu dana koncertne pauze, Veliki prezir se vraća u CZK Božidarac, gde su i održali poslednji prestonički nastup. U petak, 5. decembra, nastupiće na Vračar Rocks festivalu, a kako sami kažu, "gledaćemo ih sad, pa ko zna kad".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

14:26

Default images

,,Ovo će biti sasvim sigurno naš poslednji kocert u Beogradu...dok ne vidimo šta ćemo sa sobom i novim albumom. Što znači, ko zna kad... Imam neki težak osećaj neizvesnosti za sve nas ovde na gomili i brdo malecnih upitnika u duši. Namerno kažem u duši, a ne u glavi. Ko razume, razumeće, ko ne razume i ne treba da razume. U svakom slučaju odvalićemo koncert kao da ne postoji sutra. Treba da dodjete. Treba nam toplota, hladno je. Svuda",poručuje Vladimir Kolarić - Kole,​ ​frontmen Velikog​ prezir​a​. U Božidarcu u petak garantovano neće biti zime, a u to su se uverili svi oni koji su bar jednom bili na nastupu Velikog prezira, a takvih je malo, jer bend već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima. Da se atmosfera dovede do usijanja potrudiće se i specijalni gosti Velikog prezira, grupa Lira Vega i mlade nade Dreambirds.

Lira Vega će plesnom muzikom zasnovanom na poluelektronskom blues-u, punk-u i popu, začinjenom psihodeličnim gitarama, razigrati beogradsku publiku, a predstaviće i novi zvuk benda - pesme koje će se naći na albumu ,,Duhovi", izdanju čije snimanje uskoro privode kraju. Publika Božidarca biće upoznata i sa novim scenskim nastupom benda, obogaćenim atraktivnim koreografijama. Na Vračar Rocks festivalu će se 5. decembra predstaviti i novi bend, Dreambirds, za koji se već uveliko priča da ima svetlu budućnost, i da bi Džef Bakli danas na njih bio ponosan, jer se upravo na tu estetiku oslanjaju.​ ​​Ulaznice su ​dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​, po ceni od 5​00 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: