Disciplin A Kitschme: Neukusu treba reći NE!

Legendarna grupa Disciplin A Kitschme organizuje kulturno-zabavnu akciju pod nazivom “Neukusu treba neći NE!” u četvrtak 18. decembra u SKC-u.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

18:38

Default images

Celokupni događaj, pored koncerata, vizuelnog sadržaja i didžejinga, uključuje i mogućnost nabavke knjiga, stripova, vinilnih ploča, majica, ali i slatkiša.

Kao glavne zvezde večeri nastupiće Disciplin A Kitschme, a pored njih svoje polusatne nastupe imaće i Straight Mickey And The Boyz, Bo, 16 osam 23 i Za DŽ.

Svoj DJ set u Holu SKC-a imaće DJ Steva Glušac (stoner soul, desert-punk), dok će za muziku između nastupa grupa u Velikoj sali biti zadužen DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (space-glam-fonk).

Na ekranima u Holu SKC-a prikazivaće se razne animacije, kao i "pokretne slike blaxploitation estetike sedamdesetih".

Takođe, uHolu SKC-a biće postavljeni štandovi dobrog ukusa na kojima će se predstaviti: Kreativni centar, Stripoteka Darkwood, Bombondžija Bosiljčić, Dechko Tzar, Geopoetika, kao i mnogi drugi.

Kulturno-zabavna akcija počinje u 17:30 časova!

Karte za ovaj događaj su 800 RSD u pretprodaji, 1000 RSD na dan akcije, a mogu se nabaviti na blagajni Studentskog Kulturnog Centra (Kralja Milana 48), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: