MMI radionica bubnja u Parobrodu 28. novembra

Škola moderne muzike - MMI organizuje radionicu bubnja koja će se održati u Ustanovi kulture Parobrod 28. novembra u 17h. Ulaz na radionicu je besplatan.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

14:39

Default images

MMI škola je nedavno krenula sa serijom muzičkih radionica koje se održavaju u Ustanovi kulture Parobrod. Ovo je peta u nizu radionica i posvećena je jednom od najstarijih muzičkih instrumenata - bubnju. Muzička škola MMI želi da besplatno omogući posetiocima da interaktivno učestvuju I pitaju predavače sve što ih zanima.

Posetioci će imati prilike da vide i čuju savete i iskustva najpoznatijih rok bubnjara koji su svojim radom obeležili rok kulturu u Srbiji u proteklih 20 i više godina. Predavači će govoriti o svojim počecima, o saradnji sa različitim muzičarima i bendovima, o ulozi bubnjara u bendu I još o mnogo čemu.

Na radionici će učestvovati poznati srpski bubnjari:

Čedomir Macura (Bajaga i instruktori)
Srđan Dunkić Džoni (poznat po saradnji sa sastavima Leb i Sol, Vasil Hadžimanov bend kao i izvođačima Biserom Veletanlić, Dadom Topićem, Dragoljubom Đuričićem, Aleksandom Kovač, Toni Kitanovski, Theodossi Spassov, Rosen Rocco Zahariev, Bachar Khalife, Nigel Kennedy, Roy Ayers, Marko Đorđević (NY), Miško Plavi I drugi)
Milan Jejina Yeqy (Master blaster škola)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: