Joko Ono i Flaming Lips obrađuju Lenona

Grupa Flaming Lips i Joko Ono, sarađivali na obradi hita Džona Lenona „Happy Xmas (War Is Over)“

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.11.2014.

15:23

Default images

Slavna udovica Džona Lenona i psihodelični rok bend Flaming Lips su za potrebe kompilacije božićnih pesama „All is Bright“ obradili Lenonovu pesmu „Happy Xmas (War Is Over)“ iz 1971. godine. Pored njih, na kompilaciji će se naći pesme Bet Orton, Lusinde Vilijams, grupa Tom Tom Club, Ladyhawke, Rosebuds i mnogih drugih.

Joko Ono i Flamig Lips su 2007. sarađivali na još jednoj božićnoj pesmi – „Atlas Eets Christmas“. Flaming Lips su u poslednje vreme često sarađuju sa drugim muzičarima, a nedavno su sa Majli Sajrus, Džej Meskisom, te grupama MGMT i Foxygen (između ostalih), snimili obradu legendarnog albuma sastava The Beatles „Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: