U prodaji ulaznice za OneRepublic

Ulaznice za koncert grupe OneRepublic koji će nastupiti 6. juna u Kombank areni puštene su danas u prodaju po cenama od 3.990 dinara (parter), 4.990 dinara (golden circle) i 5.990 dinara za tribine.

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.11.2014.

15:46

Default images

Ulaznice se mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Bilet centra, blagajnama Doma omladine i Kombank Arene, knjižari Delfi (SKC), Ušce Shopping Centru i ostalim prodajnim mestima Eventim mreže.

Posle rasprodatih koncerata širom Evrope, turneja pop sastava OneRepublic se nastavlja 2015. godine, pa će i Beograd ugostiti ovaj atraktivan, svež, moderan i aktuelan bend.

Dok su stvarali svoj treći studijski album, ova grupa je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj zvuk, navode u saopštenju iz Kombank arene.

Radeći i u studiju Rajana Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Gremi, OneRepublic redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rok-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka.

Kroz ceo album "Native" OneRepublic pojačava emotivnu moć svake pesme novim i prerađenim vokalnim pristupom.

Rođen i odrastao u Tulsi u Oklahomi, Teder je odrastao pevajući u crkvi i kaže da su kantri muzika i gospel najviše uticali na njegov pevački stil. Ali iako već godinama peva dinamičnim i nesputanim glasom na koncertima OneRepublic-a tokom godina, dugo je izbegavao da takvim glasom peva u studiju.

"Uvek sam obuzdavao svoj glas na albumima, možda iz straha da ne preteram i ispadnem suviše nadmen" kaže on i dodaje "na ovom albumu sam smatrao da je već vreme da kanališem taj glas sa koncerata na album i da pustim gospelovskom glasu i pojanju da utkaju svoj put u pesme".

On ističe da je svežina veoma važna bendu, koji je pre svega težio tome da stvori "veoma moderan album koji će prikazati život 2013".

"Takođe nam je važno da svaki album bude evolucija, gde ćemo moći da napravimo ogroman zaokret u našem zvuku i da odatle stvorimo gomilu sjajnih pesama" objašava on i dodaje da je to zaista mukotrpan proces, "ali to je za nas jedini način".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: