Jovanović prvi put uživo u Radionici integracije

Radionica integracije Mikija Manojlovića će u okviru Male muzičke sezone u nedelju 23. novembra u 19:30h predstaviti Jovanovića, pravo osveženje na našoj sceni izgrađenoj oko muzičkog pravca koji se oslanja na američku muzičku kulturu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

09:54

Default images

Ovom muzičkom žanru pripadaju kantautori kao što su Stray Dog i Ana Ćurčin, Wooden Ambulance i bend On Tour. Jovanović i te kako ima šta da ponudi, i oduvaće vas pesmama Glad, Vreme je, Promene, Dunav, Ljubav Ljubav, duhovitih i inteligentih aranžmana, dopunjenih interesantnim detaljima i senzibilitetom.

Album je većinom oslonjen na interakciju glasa i gitare, a dodatno, pojedine numere obogaćene su drugim instrumentima, uz učešće autora iz bendova Svi na pod!, Mravi, Threesome, Teški Zulum, Tidal Yield i drugih. Prilikom solo nastupa u Radionici integracije, imaćete priliku da po prvi put uživo čujete numere sa istoimenog debi albuma Jovanović, objavljenog u vidu internet izdanja u novembru ove godine.

Album je snimljen u Studiju Destilerija Petra Rudića koji ovo izdanje potpisuje kao producent, miks inženjer i snimatelj, a cover art za album delo je Saleta Ivanovića Torime. Ne propustite!

Ulaz na koncert je slobodan. U okviru predstojećeg vikenda za ljubitelje pozorišne umetnosti u subotu, 22. novembra biće izvedena i predstava Mire Furlan Dok nas smrt ne razdvoji u režiji Mikija Manojlovića u Atelju 212 u 20.30h na Maloj Sceni. Igraju: Anita Mančić, Jasna Duričić, Miki Manojlović, Jovana Gavrilović.

Ulaznice za izvođenje predstave “Dok nas smrt ne razdvoji” u Ateljeu 212 možete kupiti na prodajnim mestima Ticketline-a. Rezervišite ili naručite preko www.ticketline.rs. Call centar: +381 11 /20 30 570

Pogledajte kako da najlakše stignete do Radionice integracije na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: