Slobodna zona "after party" večeras u REX-u

Povodom Svečanog otvaranja 10. jubilarnog izdanja, festival SLOBODNA ZONA organizuje "After party" koji će se održati u Kulturnom centru REX, Jevrejska 16, sa početkom u 23h.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.11.2014.

09:25

Default images

Tom prilikom će nastupiti Ilija Ludvig i beogradski bend Went koji je pripremio specijalni poluakustični set za ovu priliku.

Went je beogradski bend nastao 2005. godine. Do "svog zvuka" devojke i momci iz Wenta došli su "kombinujući uticaje tradicionalnog folka i rokenrola sa specifičnom dozom pozitivne melanholije koja stalno traži reakciju publike." U praksi, Went su izuzetno zanimljiva kombinacija tradicionalnosti Wilco, pop senzibliteta Teenage Fanclub i poetičnosti Damiena Jurada.

Ilija Ludvig je "underground kralj" Beograda već godinama, ali 2014. je bitna pošto je svoje kraljevstvo proširio na neverovatan način. Ilija svira gitaru i peva, ima stand-up nastup tokom koncerta, izražava se i kroz pesme i vizuelno, anagažovan je u borbi protiv svih nepravdi ovog sveta i voli da pokaže koliko mu je stalo do svakoga od vas. Ilija je pesnik, zabavljač i muzičar. I Vudi Gatri i Skriming Džej Hokins i Bili Breg i Lu Rid. Ilija je Ludvig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: