Mikser Audio Market održava se 19. oktobra

U Mikser House-u će se u nedelju, 19. oktobra, od 12 do 17 časova premijerno održati Mikser Audio Market, koji će na jednom mestu okupiti sve ljubitelje dobrog zvuka i audio tehnike.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.10.2014.

12:32

Default images

Redovno okupljanje audiofila, audio-tehničara i svih poštovalaca dobrog zvuka, koja se od 2008. godine održava pod nazivom “Audioberza”, sada se seli u novi, veći prostor u Karađorđevoj 46 i prerasta u Mikser Audio Market.

Posetioci marketa će imati priliku da se upoznaju sa širokom ponudom novih i polovnih audio uređaja i prateće opreme, originalnih nosača zvuka, kao i da ostvare kontakt sa stručnjacima i entuzijatima iz sveta audio tehnike.

Publiku na ovom svojevrsnom prazniku zvuka i buke očekuje i veliki izbor ploča, LP izdanja i diskova uz neizbežnu pozitivnu atmosferu.

Mikser Audio Market otvoren je od 12 do 17 časova, a ulaz je 120 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: