"Divan dan" - novi spot grupe Kristali

Beogradska pop grupa Kristali objavila je najavni singl novog albuma „Divan dan“ u susret velikom beogradskom koncertu, 17. oktobra u Domu omladine (sala Amerikana) kojim obeležavaju 20 godina rada.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.09.2014.

10:05

Default images

​Spot je sniman 2014. godine, na različitim lokacijama i u više termina u Beogradu. Pesma promoviše zdrav život i alternativno prevozno sredstvo bicikl. Kristali ove godine slave jubilej, 20. godina od izlaska prvog albuma.

Tim povodom 17. oktobra u Domu omladine će održati koncert koji će biti retrospektiva dugogodišnje karijere sa puno gostiju i iznenađenja. Pesma „Divan dan“ najavljuje novi, peti studijski album benda. Reditelj, montažer i kamerman spota je Dragan Cvetanović.

„Pozivamo sve fanove koji su sa nama odrastali da se pridruže višesatnoj zabavi!“, poručuje frontmen benda Dejan Gvozden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: