E-play - “Ljubica” (VIDEO)

Beogradski sastav E-play objavio je spot za pesmu “Ljubica” premijerno na muzičkom kanalu MTV.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

11:38

Default images

Ideja za spot je proistekla od mlade ekipe talentovanih ljudi na čelu sa Đorđem Milosavljevićem Gerom (rediteljem), Sarom Vulović (rediteljkom) i Mihajlom Vitezovićem (scenaristom). Kao snimatelji ovog video rada potpisuju se Boris Nestorović, Dejana Batalović i Vladimir Sljepčevic. U glavnim ulogama našli su se mladi glumci Kristina Jovanović Kika I Nemanja Miunović.

Na spotu “Ljubica” radila je velika ekipa koja je pratila bend na prolećnoj turneji u nekoliko gradova Srbije i uspela da zabeležili mnoge fenomenalne trenutke. Spot sadrži kadrove sa koncerta iz Fabrike (Novi Sad), Miksera (Beograd), Festa (Zemun)…..

“Gera i ekipa su nas pratili na dosta koncerata i to je bilo fenomenalno obostrano iskustvo. Hvala pre svega publici bez koje ovi snimci ne bi bili isti. Pored snimaka sa koncerata u spotu se nalazi paralelna priča u igranoj formi. To je prvi put u našoj karijeri da imamo i igranu formu sa pravim glumcima. Mladi režiseri su slikovito prikazali kako iz njihovog ugla izgleda neko sa dva lica.” - izjavila je pevačica i basistkinja benda Maja Cvetković.

E-play se trenutno priprema za koncertnu promociju po Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: