Hladno pivo, Prljavi inspektor Blaža...na punom Ušću

Na beogradskom festivalu piva (Beer fest), mnogobrojni ljubitelji muzike i dobrog piva "preplavili" su Ušće gde se održava ta manifestacija.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.08.2014.

11:46

Default images

Od otvaranja kapija “Beer festa”, oko 18 sati, pretežno stariji, od kojih mnogi i sa malom decom, počeli su da dolaze na Ušće da bi potom, što je vreme odmicalo prestrizale i različite generacije mlađih ljubitelja dobre muzike i piva.

Nešto posle 21 sata, na već tada punom Ušću hrvatski bend "Hladno pivo", a posebno jedan od refrena iz njihovog repertorara - "dribla te ko Mesi, mašeš repom ko Lesi" dodatno je, kod mlađih posetilaca, podgrejao i onako veselu atmosferu.

Uz ne baš jeftino pivo, zbog čega su ispred ulaza na ograđenom Ušću mnogi slušali muziku uz "pivske bombe od dva litra", ovogodišnju manifestaciju obeležila je i stroga kontrola na ulazu kao i brojni pripadnici policije i raznih privatnih obezbedjenja.

Uz grupe "GodDamn", "Faith No More tribute band", "Kanda, Kodža i Nebojša", "Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi", "Orthodox Celts", za večears je najavljen i Dejan Petrović Big Band iz Srbije.

Manifestacija, koja je počela u sredu se završava se u nedelju, 17. avgusta, a predviđeno je da, između ostalih, nastupe srpski muzičari "Night Train Blues Band", "Niagara", "Di Luna Blues Band", "Bilja Krstić & Bistrik Orćestra" i "Van Gogh".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: