B92 vas poziva na druženje sa Si Lo Grinom

Prvog dana ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa, koji će se održati od 13. do 17. avgusta, nastupiće velika američka muzička zvezda Si Lo Grin. Dvoje srećnih fanova imaće priliku da se u sredu upoznaju i druže s Grinom, a od vas se očekuje mninimalni trud.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.08.2014.

10:51

Default images

Da biste došli u priliku za Meet & Greet sa Cee Lo Greenom potrebno je da na adresu art@b92.net pošaljete poruku s obaveznim subjektom SI LO GRIN i da navedete tri omiljene pesme soul, r&b i pop zvezde. Obavezno ostavite svoje podatke - ime i prezime, mejl adresu i telefon za kontakt. Dobitnici će u utorak biti obavešteni, a druženje je zakazano za sredu u podne.

Prvi put u Beogradu, kralj soula Si Lo Grin, poznat po ekscentričnom izgledu i posebnom odnosu s publikom, izvodiće najveće hitove iz svoje dvadeset godina duge karijere. Prihod od prodaje suvenira i otkupa limenki biće uplaćen na račun za postradale od poplava. Beogradski Bir fest počinje u sredu mnoštvom koncerata, a glavne zvezde otvaranja su Si Lo Grin, Parni valjak i Feliks da Hausket. Jedino za to veče potrebna vam je ulaznica, koja košta 300 dinara.

Muzički program počeće već u 18.15h nastupom Blek Boxa i Love Huntersa, a preporučljivo je da dođete ranije da biste pre gužve obezbedili svoju festivalsku karticu kojom se od ove godine plaća piće na Bir festu.

Kartice će se iznajmljivati na 12 punktova smeštenih na najprometnijim mestima. Depozit je 100 dinara, a na karticu se uplaćuje određeni iznos, koji se brzo i lako može dopuniti ili vratiti u celosti ukoliko ostane neiskorišćen. Plaćaće se jednostavnim prislanjanjem kartice na aparat. Posetioci koji jednom iznajme karticu mogu je koristiti svih pet dana festivala, a preostali novac i depozit će moći da refundiraju na festivalu do 18. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: