"Devojka" koja je osvojila Erlenda Ojea (VIDEO)

Norveški muzičar Erlend Oje (Erlend Øye) danas je na svojoj Fejsbuk stranici svim fanovima predstavio novi spot i pesmu „Garota“ kojim najavljuje drugi solo album „Legao“.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

15:38

Default images

Erlend Oje je dragi gost Beograda a nedavno je upravo u srpskoj prestonici svirao i predstavio još neobjavljene pesme i buduće hitove domaćoj publici.

Prvi put je u Beogradu bio juna 2010. godine sa Whitest Boy Alive, koji su se početkom juna i zvanično raspali.

Spot za pesmu „Garota“ (na portugalskom devojka) je snimljen u Seulu, gde popularni vođa Kings Of Convenience, ima ozbiljnu bazu fanova.

U spotu glumi korejska glumica a „Legao“ je drugi Erlendov solo album, prvi „Unrest“ je izašao 2003. godine.

Na albumu će se naći deset pesama, koje je domaća publika mogla da čuje na akustičnom nastupu koji je Erlend sa svojim triom održao 18. juna u Domu omladine.

Album će se pojaviti u prodaji 3. oktobra a snimljen je sa islandskim rege bendom Hjalma u Rejkjaviku.

Poslušajte pesmu „Garota“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: