Otvorene kapije 15. Exit festivala (FOTO)

Zbog tehničkih problema kapije Egzit (Exit) festivala otvorile su se sa skoro pola sata zakašnjenja, što je stvorilo veliku gužvu na ulasku na festival.

Kultura

Izvor: Beta

Četvrtak, 10.07.2014.

19:59

Default images

Nakon što je problem rešen, posetioci su pušteni na Petrovaradinsku tvrđavu.

Na punktovima za preuzimanje festivalskih narukvica nema većih zadržavanja, s obzirom na to da je veliki broj ljudi u Novi Sad pristigao tokom protekla dva dana, od kada je otvoren i kamp Egzit vilidž (Village).

Pripreme na samoj tvrđavi još uvek traju, na sve strane su primetne ekipe koje se staraju o poslednjim detaljima pred početak četiri dana najluđe zabave u Novom Sadu.
Foto: Tanjug
Svečano otvaranje festivala, po tradiciji, održaće se u ponoć, a prema najavi organizatora, osnovni moto same ceremonije otvaranja je rodjendan našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle.

Ceremoniju otvaranja dizajnirala je svetski poznata kreatorska i dizajnerka Es Davlin koja je dizajnirala zatvaranje Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Za prvi dan najavljena je spektakularna ceremonija otvaranja uz legendarni britanski pop bend Pet šop bojs (Pet Shop Boys), koji prema najavama na Egzit donose veliku količinu opreme i audio-vizuelni šou program.

Ulaznice za Egzit od danas će biti dostupne samo na ulazima na Petrovaradinsku tvrđavu, a dnevne karte će koštati 3.300 dinara za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Ovogodišnji Egzit trajaće do 13. jula i održava se na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.

Na Petrovaradinskoj tvrdjavi će se, tokom ovogodišnjeg Egzita, predstaviti više od 400 izvođača.

Egzit se u Novom Sadu održava 15. put, a zabava se zatim nastavlja na plaži Jaz u Budvi od 15. do 17. jula.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: