Danas počinje 15. EXIT

Danas u 19h otvaraju se kapije najboljeg evropskog festivala EXIT. Na ulazima na festival očekuju se velike gužve, te organizator poziva sve posetioce da na zamenska mesta, kao i na sam festival, dođu što ranije, ne bi li izbegli čekanje na ulazima.

Kultura

Izvor: Izvor: EXIT team

Četvrtak, 10.07.2014.

09:30

Default images

Još samo večeras do ponoći važe sledeće cene ulaznica za festival: cena ulaznice za EXIT 6.990 dinara, a za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 7.990 dinara, dok su dnevne ulaznice dostupne po ceni od 2.990 din.

Od četvrtka, 10. jula ulaznice za EXIT biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT, 16.980 dinara za EXIT AVANTURU, dok će 3.300 dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori.

Svi oni koji ranije dođu na festival, ne samo sutra, već tokom sva četiri dana, uživaće u Happy Hour festivalskoj ponudi, koja podrazumeva do 30% niže cene pića na šankovima do 21h.

HUMANITARNA AKCIJA BLICA I EXIT AIDA ZA NASTRADALE OD POPLAVA

Dnevni list “Blic” i “Exit Aid”, program EXIT fondacije za pomoć ugroženima od poplava, organizuju humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći koja je preko potrebna deci smeštenoj u hotelu u Obrenovcu. Po preporuci koordinatora za prikupljanje pomoći, u ovom trenutku najpotrebniji su sapuni i vlažne maramice, te pozivamo sve posetioce festivala da ih doniraju na osnovu svojih mogućnosti.

Za vreme trajanja festivala, na glavnom ulazu u Petrovaradinsku tvđavu biće postavljen punkt na kojem će posetioci moći da doniraju pomoć svakodnevno od 19h do 24h. Blic i Egzit pozivaju sve posetioce ovog muzičkog festivala da budu humani i uključe se u akciju za pomoć deci sa poplavljenih područja!

FUDBAL NA POSITIVE VIBRATION REGGAE BINI - GLEDAJTE UTAKMICE SVETSKOG PRVENSTVA KAO DA STE U RIJU!

Festival Dani Brazila - novosadski samba karneval omogućiće posetiocima EXITa da prate mečeve svetskog prvenstva u pravoj brazilskoj atmosferi!
Mečevi će biti prenošeni na Positive Vibration Reggae bini EXIT festivala u sledećim terminima:

Subota,12.07. u 22h za 3. mesto
Nedelja,13.07. u 21h Finale svetskog prvenstva

Uz brazilske udaraljke, sambu i kapueru predstavljamo vam festival "Dani Brazila-novosadski samba karneval" i zajedno navijamo za svoje favorite u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

EXIT UŽIVO!

I ove godine idemo korak dalje, pružajući svojim posetiocima kao i onima koji to ove godine nisu, potpuni živi prenos festivala kroz Internet socijalne mreže. Facebook, Twitter, Youtube, Flickr, udružujemo da biste u svakom trenutku imali u mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima izveštaj o svemu što se dešava: od toga šta hedlajneri misle o Exitu Novom Sadu i publici, gde vam se trenutno nalazi ekipa i kako se provodi, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja, a vas takođe pozivamo da budete deo toga.

EXIT MOBILNA APLIKACIJA

I ove godine, Exit vam daje super mogućnost: festival u vašem džepu! Kada ko svira, šta se trenutno dešava, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve to možete saznati preko aplikacija za vaš mobilni telefon! Aplikaciji ćete pristupiti preko App Storea sa vašeg iPhonea,Google Play Storea za vaš Android, ili samo potražite Exit Festival 2014!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: