"Kako se sluša koncert" slavi 3. rođendan

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine u Beogradu obeležiće 26. aprila treći rođendan svog edukativnog programa “Kako se sluša koncert – Mala škola bontona”.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

17:31

Default images

Rođendanska žurka Male škole bontona proći će u znaku programa koji je posvećen prikupljanju novca za neophodno lečenje Nađe Novaković.

Deo prihoda od prodatih ulaznica ide za lečenje devetogodišnje Nađe, učenice Osnovne škole “Ivo Andrić” u Beogradu, kojoj je neophodno hitno lečenje u Nemačkoj kako bi mogla da preživi.

Na koncertu će nastupiti Iva Ugrčić (flauta), Ljiljana Nestorovska (harfa) i Kvartet klarinetista Nevski, kao i Vasil Hadžimanov bend.

Program “Kako se sluša koncert – Mala škola bontona” Kolarčeve zadužbine namenjen je deci od 5 do 10 godina i njihovim roditeljima, a održava se svake poslednje subote u mesecu.

Za protekle tri godine taj program je privukao gotovo 10.000 mališana koji su imali priliku da otkriju čari slusanja muzike uživo, zavire u garderobu muzičara, izlaze na veliku scenu i upoznaju se sa instrumentima, uče kada se (i zašto) aplaudira i kako se priprema koncert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: