Artan Lili i Auf Wiedersehen 10. maja u "Ganu"

U subotu, 10. maja u beogradskom klubu Gun nastupiće noise - pop bend Artan Lili, a kao koncertna podrška, rok - bluz - elektro sastav Auf Wiedersehen.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2014.

16:04

Default images

Beogradska grupa Artan Lili objavila je svoj prvi album i, kako kažu, ovo izdanje je specijalno koncipirano. Na albumu se nalazi dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom vremenskom periodu.

Za sada, četiri pesme mogu biti preslušane besplatno ili preuzete uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na sajtu bandcamp.com, a grupa preporučuje pojedinačno skidanje pesama dok album ne bude u potpunosti dostupan. Prvi singl Džoni, kao i drugi Najbolje što znam su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu, a Romana, Dragan, Marko i Bojan najavljuju i sledeći singl - spot za pesmu Srce, koji će biti objavljen krajem meseca, nakon čega slede i prvi koncerti u zemlji i regionu.

Auf Wiedersehen je beogradski bend nastao 2010. godine. Muzika je fokusirana na elektronske bitove, ali i na jake uticaje gitarskog zvuka. Zvuk benda Auf Wiedersehen se može okarakterisati kao garažni disko ili electro-no wave-disco punk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: