Kraj sezone u Tjubu uz "Poslednji ples"

Beogradskom noćnom životu predstoji vrlo uzbudljiv vikend, a za to će dobrim delom biti zaslužno i veliko zatvaranje sedme klupske sezone u klubu The Tube u petak 25. aprila.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2014.

15:05

Default images

’Poslednji ples’ zakazan je za petak 25. april, kada beogradske klabere očekuje slobodan ulaz na osmočasovni DJ maraton od 23h do čak 7 sati ujutru! Na lajnapu se nalazi „All Stars“ ekipa naših najboljih house i techno DJeva koji su i ove godine priredili neke od nezaboravnih momenata na podijumu za igru: Boža Podunavac, Dušan Kačarević, Peppe, Sale L, ZWEIN, Kid Kimi i Vuk Smiljanić.

Beskompromisno kvalitetni underground techno i house zvuk su glavni adut klupskih večeri koje se u ovom klubu od 2007. godine dešavaju svakog petka i subote. Ben Sims, Kerri Chandler, Levon Vincent, Kenny Larkin, Silicon Soul, Tijana T, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Oysha su samo neka od sjajnih imena koja su obeležela poslednju sezonu u Tjubu. Ništa manje uzbudljiva muzička selekcija očekuje klabere i na jesen kada će Tjub opet otvoriti svoja vrata.

Druge noći zatvaranja, u okviru Tuborg pre-EXIT turneje nastupiće veliko ime sa Cadenza etikete – fantastična Maayan Nidam, koja je 2012. oborila s nogu publiku Dance Arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: