Adam Bejer i Tom Hejds 11. 4. u KPGT-u

Čuveni švedski didžej Adam Bejer nastupiće 11. aprila u beogradskom KPGT-u na aprilskom “Lucky Records” tehno spektaklu, a sa njim će scenu podeliti i veteran belgijske scene Tom Hejds.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.04.2014.

18:58

Default images

U okviru priprema za proslavu četvrtog rođendana ekskluzivnog serijala žurki Lucky Records, svim vernim posetiocima biće omogućeno da potpuno besplatno dođu do ulaznice za naredni tehno spektakl na kome će nastupiti Kristijan Varela, Luiđi Madona i Mladen Tomić!

Naime, svi koji 11. aprila, na samom ulazu u KPGT, kupe ulaznice za nastup Adama Bejera po ceni od 1.500 dinara, dobiće potpuno besplatno i ulaznicu za rođendanski party Lucky Records događaja.

Predstojeća proslava, čije su pripreme već uveliko u toku, biće održana 14. juna na jedinstvenoj lokaciji, na kojoj su se u prošlosti održale brojne legendarne žurke koje su oblikovale muzički ukus beogradskih klabera.

Organizori su za 14. jun potvrdili nastupe Kristijana Varele, Luiđija Madone i Mladena Tomića, kojima će se za gramofonima pridružiti i slavljenik Speedy.

Ulaznice za ovaj tehno spektakl biće u prodaji u izuzetno ograničenom broju, uprkos ogromnom interesovanju publike. Razlog tome je akcija poklanjanja ulaznica vernim fanovima koji kupe ulaznice za nastup Adama Bejera, kuma švedske tehno scene, na ulazu u KPGT, 11. aprila.

Svi oni koji su u pretprodaji već kupili karte za nastup Adama Bejera i Toma Hejdsa, isto tako imaće priliku da dođu do svoje ulaznice za rođendan serijala Heineken Lucky Records po neverovatno povoljnoj ceni, takođe na ulazu u KPGT.

Drumcode spektakl, u okviru kojeg će nastupiti ove dve zvezde, samo je uvod u tehno šou koji organizatori spremaju za rođendansku proslavu koja je zakazana za 14. jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: