"Lord Of The Dance" večeras u Kombank Areni

Majstori plesa "Lord of the dance" nastupiće danas (18. marta) u Kombank Areni od 20 sati. Trupa je juče stigla u Beograd a svoj praznik, Dan Svetog Patrika, 40 plesača proslavilo je sinoć u baru „Black Turtle”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

09:30

Default images

Majstori plesa “Lord of the dance” će pre nastupa, svoje veštine podeliti sa srpskim plesačima i muzičarima u okviru plesne i muzičke radionice. Najpoznatiji “leteći Irci” preneće našim izvođačima tajne uspeha i dugogodišnje predanosti ovom plesu.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. "Lord of the dance" u svojoj prvoj postavci, donose i novu muziku i zanimljive koreografije koje beogradska publika još nije videla.
Foto: Promo
“Uvek pokušavamo da se predstavimo u novom svetlu”, rekao je nedavno Fletli za B92 i dodao: “Nedavno smo predstavili sasvim novu muziku koju je komponovao veliki irski kompozitor tradicionalne muzike Ger Fahi i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Takođe, dolazimo i sa brojnim novim mladim plesačima i siguran sam da će ih vaša publika zavoleti.”

Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

Igra puna života, energije i emocije, kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: