Daft Punk i Stivi Vonder na dodeli Gremija

Popularni francuski duo Daft Punk pojaviće se krajem janura na dodeli Gremi nagrada i tom prilikom zajedno nastupiti sa legendarnim soul muzičarem Stivijem Vonderom.

Kultura

Izvor: Izvor: BBC

Ponedeljak, 06.01.2014.

16:47

Default images

Nakon što su objavili izuzetno dobro prihvaćeni novi album "Random Acces Memories" Daft Punk su smanjili svoje koncertne aktivnosti, a nakon određenog vremena će ponovo nastupati uživo na televeziji.

Poslednji put nastupali su 2008. godine zajedno sa Kanjeom Vestom, takođe na dodeli Gremi nagrada. U međuvremenu njihov singl "Get Lucky" je postigao izuzetan uspeh u Engleskoj i u Francuskoj, a 26. januara će sa njima nastupiti i Farel Vilijams i Najl Rodžers, koji su takođe učestvoavali na novoj ploči. Ovo će takođe biti prvi njihov nastup nakon opbjavljivanja singla "Get Lucky" u maju ove godine.

Pesma je postala prvi singl koji je u 2013. godini u Engleskoj prodat u više od milion kopija, čime je ovaj francuski sastav po prvi put dospeo na prvo mesto engleske liste singlova.

Daft Punk će na svečanosti dodela Gremi nagrada biti u kandidati u 5 kategorija uključujući za najbolji plesni/elektronski album i najbolje pop izvođenje za pesmu "Get Lucky".

Ovaj zajednički nastup je najavljen kao jedna od mnogih saradnji na dodeli Gremi nagrada, a organizatori su saopštili da će to zapravo biti "revija zvezda na zajedničkom poslu", pa će tako zajedno nastupitii Kendrik Lamar sa bendom Imagine Dragons, pevačica Pink sa pevačem grupe Fun, Najtom Ruesom, kao i kantri zvezde Vili Nelson, Blejk Šelton i Merl Hagard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: