Vodimo vas na novogodišnju igranku

VIS Limunada vas poziva da se nakon novogodišnjeg šiza zajedno opustite na prvoj subotnjoj igranci i koncertu u ovoj godini, 4. januara 2014. od 22:00h u Kulturnom centru Grad.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.01.2014.

14:11

Default images

Elegancija mediteranskih riviera i šlagera festivala, uzbuđenja rane rock i beat muzike zagrejaće ovo zimsko veče. Pre koncerta muziku za vas c'e birati DJ duet Šlageri Beograd, a posle koncerta Cheap Souls.

VIS Limunada plovi kroz period kasnih pedesetih i ranih šezdesetih godina XX veka. Nastupima oživljava atmosferu evropskih festivala i rivijera, ovekovečenu filmovima poput "La Dolce Vita", "Bonjour Tistesse" i "Ljubav i moda".

PROČITAJTE: Šlager renesansa, VIS Limunada

Uzbuđenje šlager, rane rock i beat muzike prožima melodramatic(nost omladinskih igranki. Kombinovanjem žanrova i pevanjem na raznim jezicima svoje muzic(ko opredeljene naziva Stari val.

Cena ulaznice košta 200 dinara, a B92 i KC Grad vam poklanjaju 2x2 karte. Dakle, ukoliko ste se odmorili od novogodišnjeg ludila i spremni ste da uđete u novo, razigrano muzičko šarenilo, prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona. U subjektu poruke obavezno upišite NOVOGODIŠNJA IGRANKA.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, a njihova imena (+1) biće na spisku gostiju KC Grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: