Glasajte za hit godine Radija B92

Kako to obično biva, kraj svake kalendarske godine protiče u znaku top lista najslušanijih hitova. Među njima posebno mesto zauzima i godišnja lista singlova Radija B92.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.12.2013.

14:38

Default images

Sto predloga, sto najvećih hitova koji su prema mišljenju muzičke redakcije Radija B92 obeležili godinu na izmaku, sada je sakupljeno na jednom mestu, baš OVDE. Ostalo je na vama! Glasajte za deset pesama koje ste najradije slušali ove godine i kreirajte Godišnju listu singlova Radija B92.

"Malo nas je iznenadila 2013. godina", priznaje producent programa Radija B92 Nemanja Kostić. "Postoji desetak neverovatnih hitova koji lako mogu da budu na prvom mestu godišnje liste. Na njoj se nalazi sto pesama koje je Radio B92 emitovao od početka godine, za koje misli da treba da se nađu u godišnjem izboru."
"Elektronska muzika je vladala jednim delom godine, ima i alternativnijih izvođača koji su ponuđeni na listi, a posebno mi je drago zbog nekih debitanata na koje slušaoci lepo reaguju i verujem da će se visoko plasirati", dodaje Kostić.

U godišnjoj listi singlova Radija B92 slušaoci će moći da uživaju u u subotu, 4. januara 2014. godine, od 12 do 17 časova.

"Iza nas je hitična godina, što znači da nas 4. januara očekuje sjajan dan na radiju B92, kada budemo preslušavali najveće hitove koje biraju slušaoci Radija B92 i posetioci sajta b92.net", zaključuje Nemanja Kostić.

Glasanje je počelo, izaberite vaše favorite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: