Upoznajte Frau Casio, novo "lice" Ide Prester

Frau Casio je novi muzički projekat na domaćoj klupskoj sceni. Kreator i vođa je Ida Prester, poznata po svom electro pop punk bendu Lollobrigida.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2013.

13:56

Default images

‘’Uz matični bend koji svira disco punk, htjela sam napraviti i jedan malo mračniji dance projekat. Frau Casio je zločesta seka Lollobrigide. Umjesto gitara, šljokica i konfeta, Frau Casio se uvlači u tamu disko kluba i pravi rejv. ‘

Tehno, elektro i tvrđi beatovi uz ženski vokal live, nateraće vas da se znojite i topite kao nekada. Prvi spot Frau Casio '’Mlada’' premijerno se može pogledati na MTV kanalu u ponedeljak, 4.novembra. Reditelj spota je Marcella Zanki, snimtelj Damjan Radovanović, a stilista Marko Ćerketa.

Promocija spota organizovana je u KC Gradu, u sredu, 6.novembra kao deo programa 'Sredom u 9'. Pored Ide, ostali članovi projekta su:Jovan Vesić (Inje) na sempleru i Nemanja Aćimović Jarboli ex Neočekivana sila) na elektronskom bubnju.

Frau i ekipa ovim povodom će nas počastiti kratkim premijernim nastupom. Goste će zagrevati DJ Vanja Bursać , jedna od glumica iz spota ‘’Mlada’’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: