Prve muzičke YouTube nagrade

Internet servis YouTube organizuje muzičku nagradu "YouTube Music Awards". Ona će biti dodeljivana umetnicima i pesmama koje su korisnici YouTube-a "pretvorili" u hitove tokom protekle godine.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 02.10.2013.

09:41

Default images

Nominacije će biti objavljene 17. oktobra, a na svečanosti prve dodele - u nedelju 3. novembra u Njujorku - nastupiće Lejdi Gaga, Eminem i Arcade Fire. Domaćin će biti američki glumac Džejson Švarcman (koji i najavljuje događaj u promu spotu), a kreativni direktor svečanosti je slavni Spajk Džonzi.

Nominacije će se odabrati na temelju broja pregledavanja i deljenja videa tokom protekle godine. YouTube tvrdi da mesečno ima milijardu korisnika, a svi oni će biti pozvani da odaberu pobednike.

Svečanost će se naravno prenositi online.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: