Rain Dogs i Postolar Tripper u Gun Clubu za vikend

U petak i subotu u beogradskom Gan Clubu očekuju vas koncerti bendova Rain Dogs - tribjut sastava Tomu Vejtsu - i Postolar Tripper iz Hrvatske.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.09.2013.

16:09

Default images

RAIN DOGS je bend koji ne treba posebno predstavljati. Tom Waits tribute. Kada zažmuriš i slušaš Nenada Vasića kako izvodi pesme ovog kultnog autora, pomisliš da je upravo Tom Waits ispred tebe. Ko je prisustvovao nastupima ovog sjajnog benda, zna o čemu govorimo. Ko nije...eto prilike da doživi sasvim novo muzičko iskustvo. Rain Dogs će u Gun Clubu nastupiti u petak 13. septembra u 22h, a cena karte je 200 dinara.

Grupa POSTOLAR TRIPPER svoje korene vuče još iz daleke 2003. godine kada su napravili medijski ,,bum" u Hrvatskoj singlom „Ošljačka saga“.. Nakon drugog singla „Tužna priča o selu“ ( poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“ ) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“. Sve veća popularnost i koncertne aktivnosti naveli su ovaj dvojac da okupi bend sa kojim su snimili album obrada novotalasnih hitova - „Popravni“. Od tada, sada već sedmočlani bend samouvereno gradi sve veću bazu fanova. Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom i dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodati zagrebački Kset i Stereo dvoranu u Rijeci. Albumom „Čujem ja netko šuti“ Postolar Tripper opravadavaju status jednog od najboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova posećenost i zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“ ). Ove godine Postolari obeležavaju deset godina rada, a u okviru slavljeničke turneje stižu i u Gun Club u subotu 14. septembra.

Pre i posle Postolar Tripper nastupa, posetioci Gun Cluba biće u prilici da uživaju u muzičkom izboru Hornsman Coyote-a. Ulaznice koštaju 500 dinara na ulazu u klub (300 dinara za sve koji u Gun Club dođu sa ulaznicom za koncert Manu Čaa).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: