DJ Umek u Beogradu za Novu Godinu

Jedan od najboljih svetskih tehno disk džokeja, Uroš Umek, posle punih sedam godina dolazi u Beograd i to na veliku zabavu koja će se održati na ekskluzivnoj lokaciji u Geneks Kuli 31. decembra.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 07.09.2013.

16:57

Default images

Karte za Umeka, koji je poznat kao jedan od miljenika beogradske publike, će se u prvom krugu pretprodaje prodavati po promotivnoj ceni od 1.500 dinara. Ta cena će važiti do 10. oktobra, dok će posle postepeno rasti do samog dana nastupa, saopštili su organizatori.

Umek je jedna od ličnosti koja je obeležila i tehno scenu i u Srbiji, a njegov hit Laniciore i danas je jedan od sastavnih delove njegovog nastupa koji stariji posetioci klubova dobro pamte. Organizatori očekuju se nekoliko hiljada posetilaca iz zemlje i inostarnstva, a koliko i sam Umek voli da nastupa u prestonici Srbije dokazuje i njegova numera posvećena glavnom gradu - Beograd.

Umek je svojevremeno bio vlasnik jedne od najvećih etiketa za old school techo, “Recycle Loops”, a do sada već ima stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su "Virgin', Renaissance'' i druge. Trenutno vodi svoju agenciju “1605”, a na poziv legende svetske DJ scene Karla Koksa, ujedno i svog velikog prijatelja, postao je rezident u klubu „Space” na čuvenom ostrvu zabave - Ibici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: