Preslušajte novu "Gozbu" Džonija Štulića (YT)

Muzička revolucija Branimira Štulića ne jenjava! Nakon juriša sa preko trista obrada narodnih i autorskih pesama poklonjenih obožavaocima preko njegovog AZRA YouTube kanala snimljenih tokom poslednjih godinu i po dana, Džoni sada predstavlja novi album "Gozba".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.07.2013.

09:45

Default images

Na "Gozbi" se nalazi 15 pesama, a među njima i nova autorska - "Kraљević Marko". Kompletan album možete da preslušate isključivo na YouTube-u.

-Hladan vetar poљem piri
-Naizgled lijepa
-Što si Leno na golemo
-Volim te kad pričaš
-Evo banke cigane moj
-Biser ambra (S. Sacher)
-Kipo
-Od љubov ne se bega
-Gluperde lutaju daleko
-Reket rol iz šume Striborove
-Ima dana kada ne znam šta da radim
-Ostavi me nasamo
-Kako si
-Tanka crna linija
-Kraљević Marko

Ekskluzivno za B92 početkom jula proslavljeni muzičar i osnivač Azre, Branimir Džoni Štulić, pričao je o statusu svojih ranijih dela, eventualnom povratku u muzički život, koncertu u Beogradu, srpskom pasošu, zlatnicima, "duševnoj boli".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: